Arhitektuur ja kunst

John Pile, Judith Gura “A History of Interior Design”, 2013

Ruumikujundus hõlmab endas erinevaid valdkondi, nagu ehitus, arhitektuur, mööbel, kaunistused, tehnoloogia ja tootedisain. Käesolev raamat seob need teemad paeluvaks looks, mis sisaldab koopaelamuid, gooti arhitektuuri, renessansi-aegseid paleesid ja kaasaegsete pilvelõhkujate interjööre. Täielikult uuendatud raamatu neljas väljaanne sisaldab ligikaudu 6000 aastat sisekujunduse ajalugu.

Teos annab ülevaate järgmistest teemadest: varaste tsivilisatsioonide ajalugu, klassikalised tsivilisatsioonid nagu Kreeka ja Rooma, varakristlik, Bütsantsi ja Romaani kultuur, Islami ja Aasia traditsioonid, hiline keskaeg, renessanss Itaalias, barokk ja rokokoo Itaalias ja Põhja-Euroopas, renessanss, barokk ja rokokoo Prantsusmaal ja Hispaanias, renessanss Madalmaades ja Inglismaal, koloniaalne ja föderaalne Ameerika, eklektika, modenism, hiline 20. sajand, disain uuel ajal.

Raamatus on rikkalikult pildimaterjali.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv