//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Eduard Tinn. Lääne tsivilisatsioonist ja Euroopa tupikseisust. Tammerraamat, 2013

Kõik selles kogumikus olevad ajaloo- ja publitsistikateemalised artiklid on kirjutatud viimase kahe aastakümne jooksul. Enamik kirjutisi on essee vormis. Kuna eestikeelset filosoofia alast kirjandust on vähevõitu, siis võivad need filosoofiateemalised artiklid täita ka õppematerjalide rolli.

Eesti ajalooalastes kirjutistes on autor toonud välja meie rahva ajaloo arenguloogika ja leidnud igas sajandis üles tema arusaamise järgi tähtsaima. Kuna vabas Eestis on silmnähtav humanismi defitsiit ja meie euroopalikkust segab suuresti objektiivselt olemasolev matslus selle erinevais ilminguis, siis jätkub publitsistile tööd ka Eesti Vabariigis.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused