//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Vello Mespak. Väike asfaldiraamat III. Asfaltkatete elukaar. Eesti Asfaldiliit, 2013

Väikese asfaldiraamatu I osa ilmus 2008. aastal ja käsitles asfaltsegude koostist, omadusi ning projekteerimist. 2011. aastal ilmunud „Väikese asfaldiraaamatu“ II osa kandis alapealkirja „Asfaltkatted“ ja selles tehti juttu ehitamisest. Käesolev „Väike asfaldiraamat III“ ei ole autori Vello Mespaki sõnul mitte õpik asfaltkatetele spetsialiseerunud teedeehitusinseneridele, vaid lihtsalt ülevaatlik abivahend teetöölistele, omavalistuste töötajatele ja ka üliõpilastele.

Raamat toob välja asfaltkatete lagunemise põhjused, vigastuste liigid ning parandustöödeks tarvilikud hinnangud.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused