//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Ernest Gonzenbach. Engineering Preliminaries for an Interurban Electric Railway. Hardpress, [2012]

Käesolev teos on faksiimiletrükk 1903. aasta väljaandest. Võib küll tunduda uskumatu, et raamatu originaal on välja antud rohkem kui sada aastat tagasi, kuid käsitletavad teemad on endiselt aktuaalsed. Raamatus antakse ülevaade elektriraudteed puudutavatest teemadest: raudteeliinide välja töötamine, üldised nõuded elektriraudteele, raudteerööpad, veerem, elektrirongid, jõujaamad, ülekandeliinid, raudtee ehitamise ja haldamise kulude planeerimine ja arvestamine.

Teos on ilmunud kirjastuse Hardpress Classics sarjas, mille raames taasavaldatakse vanu ja haruldasi raamatuid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused