Transpordi-ja liikluskorraldus, Transport ja logistika

“Forms / Format 2010 : Formal Methods for Automation and Safety in Railway and Automotive Systems”, 2011

Tegemist on konverentsikogumikuga, mis annab ülevaate formaalsetest meetoditest automaatika- ja ohutussüsteemide puhul raudtee ja autotehnika valdkonnas. Formaalsed meetodid võimaldavad lisaks korrektsusele ja terviklikkuse kontrollile tõestada süsteemi süntaktilist ja semantilist spetsifikatsiooni ning simuleerida süsteemi toimimist.

Raamatu esimene osa käsitleb ohutust ja turvalisust ning nende rakendamist transpordivaldkonnas. Teine osa annab ülevaate seaduslikest aspektidest ning süsteemide simuleerimise ja arendamise meetoditest autotehnika valdkonnas.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv