//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Phyllis G. Tortora. The Fairchild Books Dictionary of Textiles. Fairchild Books, 2014

„The Fairchild Books dictionary of textiles“ on aastate jooksul kujunenud oma ala piibliks. Esimest korda ilmus see sõnaraamat õhukese köitena  1915. aastal. Sadade tehiskiudmaterjalide loomine ja uute tootmis- ja töötlemismeetodite väljatöötamine  on paisutanud käesoleva 8. trüki mahukaks enam kui 700 lehekülje sisaldavaks väljaandeks.

Sõnaraamat käsitleb järgmisi valdkondi: tekstiilkiud, lõngad, kangad (masinal ja käsitsi kootud, pitsid, vaibad), kangakudumine, kangaste värvimine, kangatööstusega seotud terminid, tekstiilide tehnoloogiate loojad, seadusandlus, kaubandus. Terminite seletus on toodud lühidalt, ühe lausega. Teos on asendamatu neile, kes töötavad tekstiilidega seotud valdkondades – näiteks tekstiilide tootjatele, müüjatele, sisekujundajatele, üliõpilastele ja õppejõududele.

 Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused