//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Philip Atkinson. The electric transformation of power and its application by the electric motor, including electric railway construction. Hardpress, [2012]

electric transformationRaamatu eesmärk on anda lihtsas keeles ülevaade elektri muundamise ja rakendamise võimalustest elektromootorites ja elektriraudtee valdkonnas. Esimeses peatükis käsitletakse elektri muundamisega seotud seadusi ja mõisteid nagu energia jäävuse seadus, elektromootorjõud, Ohmi seadus, hobujõud ning ühikud nagu oom, volt ja vatt. Järgmistes peatükkides tutvustatakse elektrimootori toimimise põhimõtteid, statsionaarse mootori rakendamise võimalusi, elektriraudtee ja rongimootoritega seonduvat.

Teos on faksiimiletrükk 1893. aasta väljaandest ning kuulub sarja „Classics series“, mis tutvustab klassikalisi ja haruldasi raamatuid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused