//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Rahat Ali Khan Langah. Railway Tracking System : Collision Avoidance System. LAP LAMBERT Academic Publishing, 2012

Pakistani Ülikooli magistrant Rahat Ali Khan Langah kirjutas teatmiku raudtee jälgimise süsteemist.

Ta peab seda teemat väga tähtsaks, sest kui kaks rongi liiguvad samaaegselt rööbastel, siis on suur võimalus, et need võivad kokku põrkuda. Automaatne juhtimine teistele rööbastele on võimalik ainult siis, kui ronge pidevalt monitooritakse ja süsteem ise kohe reageerib. Selline lahendus on odav ja ennekõike vähendab see rongiõnnetuste tõenäosust. Raamat sisaldab illustratsioone erinevatest kontrolleritest ja skeeme.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused