//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Henry Adams. Practical surveying and elementary geodesy. General Books LLC, 2012

practical surveyingKäesolev raamat on mõeldud geodeesia valdkonna tudengitele ja praktikutele. Teoses antakse ülevaade maamõõtmise ja mõõdistamisega seotud praktilistest aspektidest, samuti raudteede kõveruste arvutamise kohta. Tegemist on ümbertrükiga 1913. aasta teosest. Raamatu originaalis olid toodud ka illustreerivad joonised, kuid ümbertrükis neid kahjuks ei ole.

Õnneks on võimalik teose originaalvariandile ligi pääseda Interneti vahendusel. Täisteksti saab vaadata kas kodulehe kaudu või oma arvutisse alla laadida, kui sisestada kirjastaja kodulehel http://www.general-books.net/ lahtrisse „Free Scanned Book“ raamatu ISBN numbri 9781235966460.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com