//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Spiro Kostof. The City Assembled : The Elements of Urban Form Through History. Thames and Hudson, 1999

Spiro Kostofi raamat „The city assembled: the elements of urban form through history“  kuulub komplekti tema varasema teosega „The city shaped“ ning jätkab autori unikaalseid uuringuid linnamaastikust ja linnastumise protsessidest. Kui esimeses raamatus andis Kostof ajaloolise ja kultuurilise ülevaate linnast üldiselt, siis käesolevas raamatus keskendutakse tänavatele, kõnniteedele, väljakutele, turgudele ja linna rannapiirkondadele. Raamat on vastavalt käsitletavatele teemadele peatükkideks jaotatud. Teos on illustreeritud ajalooliste fotode ja joonistega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused