//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Robert R. Mather. The Chemistry of Textile Fibres. RSC Publishing, 2011

Tekstiilid on kõikjalolevad materjalid, mida paljud meist võtavad igapäevaelus iseenestmõistetavalt. Riided kaitsevad meid keskkonna eest, parandavad meie välimust ja peegeldavad isiksust. Peale nende traditsiooniliste rakenduste kasutatakse kõrgtehnoloogilisi kiudmaterjale näiteks tööstuses, autorehvides, langevarjudes ja tehisveresoontes.

Käesolev raamat annab ülevaate tekstiil- , tselluloosi-, looduslikest ja tehiskiududest. Raamatu lõpus tutvustatakse veel kõrgteholoogilisi ja eriotstarbelisi kiudmaterjale. Teos on kasulik lugemismaterjal peale tekstiilidega seotud erialade ka keemia taustaga üliõpilastele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused