//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Juhan Aru, Kristjan Korjus, Elis Saar. Matemaatika õhtuõpik. Hea Lugu, 2014

„Matemaatika õhtuõpik“ aitab muuta matemaatikat lugejate jaoks lihtsamaks ja huvitavamaks. Raamat toetab koolitunde ja päris õpikut, aga sobib ka kõigile teistele, kes sooviksid matemaatikat iseseisvalt avastada või taasavastada. Iga tähtsama keskkooli ainekavas mainitud teema ning mõiste kohta leiab erinevaid intuitiivseid seletusi, samuti nende ajalugu, huvitavaid fakte ja rakendusi.

Tegemist on ebatraditsionaalse õpikuga, millest on saanud müügihitt. „Matemaatika õhtuõpiku“ eesmärgiks on tuua matemaatika õppimisse rohkem rõõmu ja elulisust ning näidata, kuidas „kuiv“ matemaatika võiks moodustada üsna kasuliku ja huvitava osa igaühe elust.

Raamatu elektrooniline versioon on alates 3. märtsist 2014 tasuta kättesaadav aadressilt 6htu6pik.ut.ee.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused