//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Õpisituatsioonid mehhatroonikas ja robootikas. Tallinna Tehnikaülikooli Kirjastus, 2013

õpisituatsioonid-mehhatroonikas-ja-robootikasSellesse raamatusse on koondatud mitmesugused õpisituatsioonidena üles ehitatud mehhatroonika ja robootika projektid. Õpisituatsioon on uudne käsitlusviis, mille eesmärk on iseseisva õppimise toetamine ja terviklik lähenemine probleemile. Sellise ülesehitusega käsiraamatut saavad hõlpsasti kasutada nii mitmesugused koolid kui ka projektide ettevalmistajad ja lihtsalt huvilised.

Raamat algab õpisituatsioonide metoodika peatükiga, millele järgneb kuus projekti: survevalumasina automaatika, joonejälgijarobot, navigatsioonirobot, manipulaator-tüüpi punktkeevitusrobot, pneumaatiline mootor, tark kasvuhoone. Õpisituatsioonides kasutatakse töövahenditena Robootika Kodulaborit, mitmesuguseid andureid ja täitureid ning Raspberry Pi miniarvutit. Robootika Kodulabori tugikeskkonna leiate veebiaadressilt home.roboticlab.eu ning andurid ja mootorid aadressilt www.robolabor.ee

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused