//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Bela Bodo. Introduction to Soil Mechanics. Wiley Blackwell, 2013

„Introduction to soil mechanics“ on suurepärane sissejuhatav ja ülevaatlik materjal geotehnika inseneridele ning pinnasemehaanikutele. Raamatus kirjeldatakse pinnasemehaanika põhiprintsiipe, mulla sisalduse tähtsust, uuringutes kasutatavaid tehnikaid ja pinnase käitumisele iseloomulikke jooni.

Autorid on püüdnud määratleda erinevaid põhimõtteid ning kontseptsioone, et anda edasi lühikesed, selged ja üksikasjalikud selgitused. Raamat sisaldab rohkelt praktilisi näiteid (sisaldab diagramme, graafikuid ja tabeleid).

Veebilehelt www.wiley.com/go/bodo/soilmechanics leiab täiendavaid ülesandeid ning lahenduskäike antud ülesannetele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused