//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Jaan Einasto. Dark Matter and Cosmic Web Story. World Scientific, 2014

Jaan Einasto on tuntud eesti astrofüüsik, kes on saanud Marcel Grossmanni nimelise auhinna tema teedrajava panuse eest tumeaine ja kosmilise kärgstruktuuri avastamisel ja teadustöö edendamisel ajaloolises Tartu Observatooriumis. Käesolevas raamatus käsitlebki Jaan Einasto tumeaine ja Universumi struktuuri avastamislugu Eesti teadlaste vaatenurgast.

Raamatus antakse ülevaade klassikalisest kosmoloogia paradigmast, galaktilistest mudelitest ja tumeainest ning kosmilisest võrgust ja selle struktuurist. Täiendavat informatsiooni nende teemade kohta leiab veebilehelt http://www.aai.ee/~einasto/DarkMatter/.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused