//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Vello Otsmaa. Betoonkonstruktsioonide arvutamine: õpik kõrgkoolidele. Eesti Betooniühing, 2014

betoonkonstruktsioonidKäesolev raamat on mõeldud eelkõige ehituserialade üliõpilastele ning betoonkonstruktsioonide projekteerimisega tegelevatele inseneridele. Lugejale on vajalikud eelnevad teadmised betoonkonstruktsioonide-alastest põhimõistetest. Raamatu koostamisel on lähtutud ühelt poolt sellest, et teos oleks kasutatav käsiraamatuna, aga samas on üritatud vältida standarditele ja käsiraamatutele iseloomulikku formaalset esituslaadi, selgitades soovitatavat arvutusmetoodikat ka sisulisest küljest. Raamatu juurde kuulub CD, millelt leiab programmi surutud ristkülikukujulise ja ringristlõike kandevõime diagrammi esitamiseks.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Please follow and like us:

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com