//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Vintage Fashion : Collecting and Wearing Designer Classics. Carlton Books, 2013

Rohkelt illustreeritud raamat viib lugeja teekonnale läbi moeajaloo, käsitledes nii glamuurseid 1930ndaid, Art Deco ajastut ja Hollywoodi, 1970ndate anarhistlikke ja androgüünseid suundi, diskoajastut ning 1990ndate grunge-stiili.

Raamatus tutvustatakse peamisi stiile ja moedisainereid alates 1900. kuni 1990ndate aastateni. Iga peatüki lõpus on toodud selle ajastu moe märksõnad – vormid, värvid ja detailid, mis iseloomustavad antud perioodi. Teose lõpus on ostujuht, mis aitab huvilistel vintage-rõivaste ostukohti leida. Samuti on toodud nimekiri moedisaineritest ja –terminitest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused