//
Loed praegu...
Arhitektuur / Architecture

Ruumipilt 2013 : Eesti parimad interjöörid ja disain = Estonia’s Best Interiors and Design / Eesti Sisearhitektide Liit

Ruumipilt 2013 toob lugejateni Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemiate nominendid. Kui varasemal aastal valmisid suursugused objektid nagu Lennusadam, Teletorn ja TLÜ Balti Filmi- ja Meediakool, siis 2013. aasta nominentide hulgas äratab tähelepanu sotsiaalselt oluliste hoonete kontsentratsioon. Nimistusse kuuluvad näiteks Rakvere haigla juurdeehitus, Ida-Virumaa Keskhaigla ja Viljandi riigigümnaasium. Toodud on avalike ruumide, kodude, näituste ja esemete projektide kirjeldused, samuti tutvustatakse nende autoreid. Aastaraamat annab hea ülevaate möödunud aastal Eesti sisearhitektuuris ja disainis valitsenud trendidest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused