//
Loed praegu...
Humanitaarained / Humanities

Daniel Goleman. Keskendumine : edu varjatud pant. Tänapäev, 2014

Daniel Goleman on endine New York Timesi teadusajakirjanik. Ta on kirjutanud kümme raamatut ja peab sageli loenguid professionaalsetele organisatsioonidele, äritegelastele ja eri ülikoolide tudengitele. Ta oli Yale’i ülikooli laste uurimiskeskuse akadeemilise, sotsiaalse ja emotsionaalse õppe töörühma kaasasutaja (praegu asub see keskus Illinois’ ülikoolis Chicagos).

Käesolevas raamatus käsitleb ta tähelepanu selle kõigis aspektides, tuues rambivalgusse selle kaua alahinnatud ja vähe uuritud vaimuomaduse, mille tähtsus inimeste elude kujunemises on suurem kui esmapilgul arvata võiks. Keskendumist peetakse tänapäeva kiire informaatiivse elu juures üha olulisemaks osaks, et edukas olla ning kõik soovitu ka täide saata. Tavaliselt tajume me keskendumise lõppresultaati kellegi tähendusrikkast silmapilgust, kutsuvast naeratusest või halbadest ja headest ideedest.

Tema sulest või osalusel on eesti keeles varem ilmunud raamatud “Emotsionaalne intelligentsus”, “Töö emotsionaalse intelligentsusega”, “Hävitavad emotsioonid”, “Tervendavad emotsioonid”, “Loomulik juhtimine” ja “Sotsiaalne intelligentsus”.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused