//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Tim Wright. Learning JavaScript : A Hands-on Guide to the Fundamentals of Modern JavaScript. Addison-Wesley, 2013

Tänu HTML5, Query ja Ajaxi saabumisele on JavaScripti programmeerimiskeele oskus üha olulisem. Käesolev raamat on kasulik abimees JavaScripti tundmaõppimisel ning käsitleb nii JavaScripti kujundamise kui ka arendamise tasandit. Teoses antakse konkreetne ülevaade põhilistest teadmistest ning iga peatüki lõpus on ka harjutused, et oma oskusi kontrollida.

Raamatu autor Tim Wright on veebidisainer, kes on töötanud mitmetes ülikoolides ning kirjutanud veebidisaini käsitlevatesse online-väljaannetesse nagu Smashing Magazine, Web Designer Depot ja SitePoint.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused