Arhitektuur ja kunst

Ian Ritchie “Being : An Architect<3, 2013

„Being: an architect“ sisaldab Ian Ritchie memuaare ja valitud kirjatöid. Ian Ritchie näol on tegemist suurepärase arhitekti ja uuendajaga, kelle loomingus hägustuvad arhitektuuri ja inseneriteaduse piirid, et luua tõeliselt inspireerivaid projekte. Peale Ritchie enda kirjutiste on raamatus ka arhitektuuriteoreetiku Roger Connah’ kommentaarid.

Kaheköiteline teos annab ülevaate Ritchie loodud ehitistest, uuendustest, avaldatud väljaannetest, näitustest ning auhindadest. Tema loomingu hulgas on sildu, staadione, teatreid, koolimaju, kohtuhooneid, kunstigaleriisid nii Suurbritannias, Prantsusmaal, USAs, Saksamaal, Soomes, Dubais kui ka Itaalias. Ian Ritchie on loonud maailma esimese täielikult klaasist ehitatud silla ja kujundanud Champs-Elysee tänava valgustuse Pariisis, samuti on ta autoriks Briti Muuseumile ja Trafalgari väljakule Londonis.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv