//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Alison Gwilt. A Practical Guide to Sustainable Fashion. Bloomsbury Publishing, 2014

Tegemist on väga vajaliku käsiraamatuga nii üliõpilastele kui ka moe- ja tekstiilitööstuse praktikutele. Teose eesmärk on uurida võimalusi, kuidas rõivaste elutsüklit säästlikumaks ja keskkonnasõbralikumaks muuta. Selleks käsitletakse rõivaste disaini, tootmist, turustamist ja kasutamist, et moekunstnikud saaksid hinnata disainiprotsessi keskkonnamõjusid ja leida võimalikud kitsaskohad. Raamatus tutvustatakse erinevaid strateegiaid, mis vähendavad moetööstuse mõju keskkonnale, aga samal ajal võimaldavad luua silmapaistvaid rõivaid. Toodud on ka intervjuud oma ala asjatundjatega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused