//
Loed praegu...
Majandus ja juhtimine / Economy and Management

David Wolman. Raha lõpp : võltsijad, jutlustajad, tehnofriigid, unistajad – ja saabuv sularahata ühiskond. Äripäev, 2014

Raamatu autor David Wolman teeb läbi katse – ta hülgab terveks aastaks sularaha ja võtab ette pika rännaku, uurides sularaha tulevikuväljavaateid. Ta reisib mööda maailma, et leida üles õiged inimesed, kes aitaksid ees ootavale sularahata ühiskonnale valgust heita.

Ei ole vist inimest, kelle jaoks raha ei ole tähtis, ja nüüd äkki raamat „Raha lõpp“! Selgub, et olukord on keeruline, kõik arengud on võimalikud, äkki ongi tulevikus rahaga lõpp? Sellest raamatust saab hea ja huvitava ülevaate raha ajaloost ja ebamäärasest tulevikust. Saame teada palju huvitavat inflatsioonist ja deflatsioonist, raha võltsimisest enne ja nüüd, müntidest ja sellest, et nende eest ei saa midagi osta, uutest rahasüsteemidest ja telefoniga maksmisest, andmekaitsest ning numismaatikast ja alternatiivrahast.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused