//
Loed praegu...
Keskkonnatehnoloogia ja materjaliteadus / Environmental technology and Materials Science

Joanne E. Drinan, Frank R. Spellman. Water and wastewater treatment: a guide for the nonengineering professional. CRC Press, 2013

water and wastewaterKuna käesoleva raamatu 1. trükk kujunes bestselleriks, ilmus uuendatud väljanne, millele on lisatud materjali tehnoloogia arengu, regulatiivsete nõuete ja muude jooksvate probleemide kohta vee- ja reoveepuhastuse tööstusharudes. Kõiki protsesse kirjeldatakse põhjalikult lihtsas ja arusaadavas keeles koos arvukate illustratsioonidega. Raamat sisaldab ka terminite ja lühendite lühitutvustust.

Käsitletakse järgmisi teemasid: hetkeprobleemid veekäitluse ja reoveepuhastuse valdkonnas, veekäitluse põhitõed, settimine, filtreerimine, desinfektsioon, reoveepuhastuse põhitõed, reovee allikad ja liigid, kogumissüsteemid, vees ja reovees leiduvate tahkete jäätmete käitlemine jpm.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused