//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

Hybrid electric vehicle design and control: intelligent omnidirectional hybrids. McGraw-Hill Education, 2014

hybrid electric vehicle designHübriidelektrisõiduk on samal ajal nii hübriidauto kui ka elektriauto – kombineeritakse sisepõlemis- ja elektrimootoreid. Elektriline jõuülekanne peaks muutma auto kütusesäästlikumaks võrreldes ainult sisepõlemismootoriga sõidukitega. Käesolevas raamatus tutvustatakse hübriidelektrisõidukite elektrilisi ja mehaanilisi komponente ning tarkvara. Näiteks antakse ülevaade juhitavusest, akudest ja energia juhtimissüsteemidest. Teose sisu pärineb uurimustöödest ja väitekirjadest.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused