Autotehnika

Pasquale Corbo “Hydrogen Fuel Cells for Road Vehicles”, 2011

Raamatus käsitletakse peamisi küsimusi, mis on seotud vesinik-kütuseelemendi tehnoloogia rakendamisega maanteetranspordi sektoris. Sissejuhatavalt tutvustatakse peamisi energiaallikaid ja õhusaastet, mis on tihedalt seotud praegu kasutatavate tehnoloogiatega ehk sisepõlemismootoritega. Järgnevad peatükid annavad ülevaate vesinikust kui tuleviku energiaallikast ja autotööstuses kasutatavatest kütuseelementidest – nii kütuseelementide projekteerimisest kui ka elektri- ja hübriidautode tehnoloogiatest. Autorid tegelevad eelkõige probleemidega, mis võivad takistada laialdast vesinikuturgu (tootmine, ladustamine ja levitamine). Raamat lõpus on toodud kaks praktilist juhtumiuuringut. Teos on kasulik lugemine auto-ja keskkonnatehnika valdkonna teadlastele, spetsialistidele ja üliõpilastele.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv