//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Elaine Weinmann. Illustrator CS6 for Windows and Macintosh. Peachpit Press, 2013

Käsiraamat annab infot, kuidas kasutada arvutigraafika programmi Adobe Illustrator CS6. Autorid Elaine Weinmann ja Peter Lourekas on juba kaks kümnendit koostanud Visual QuickStart Guides juhendeid, mis on kujunenud bestselleriks. Käesolev raamat on lihtne ja arusaadav, sisaldab samm-sammulisi juhiseid, ekraanipilte erinevatest programmi osadest ning nõuandeid ja soovitusi. Teos on kaasajastatud, uuendatud peatükid on märgitud punase tähekesega.

Käsiraamatuga kuulub komplekti ka e-raamat ja tunniajane video. E-raamatut on võimalik alla laadida nii ePub kui PDF formaadis. Juhiseid e-materjalidele juurdepääsuks küsi raamatukogust.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused