Arhitektuur ja kunst

“Shrinking Cities : A Global Perspective”, 2014

Raamatus uuritakse linnade kahanemise teemat. Sündivuse vähenemine, elanikkonna vananemine, majanduse muutlikkus, ressursside ammendumine, ühe ettevõttega linna hääbumine – need kõik on linnade kahanemise põhitegurid. Teavik on jaotatud neljaks osaks: maailma tasand või piirkondlikud küsimused (Euroopa Liit, Ladina Ameerika); riiklik tasand (USA, India, Hiina, Koera, Taiwan, Saksamaa, Rumeenia, Eesti); linna tasand (Detroit, Buffalo, Cleveland, Napoli, Belfast, Halle) ning laiemad probleemid nagu linnade kahanemise keskkonnamõju jne.

Raamat on sobilik teadlastele ja praktikutele, kes tegelevad linnauuringute, majandusgeograafia ja avaliku sektori valdkondades.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv