//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Jonathan Walford. Sixties Fashion : From “Less is More” to Youthquake. Thames & Hudson, 2013

1960ndad tähistavad muutust moeajaloos. 1950ndatel valitses veel naiselik vorm, samas 1970ndateks oli toimunud tohutu muutus stiili, materjalide ja inspiratsiooniallikate osas. „Sixties fashion“ annab põhjaliku ülevaate 1960ndate aastate moest, kaubamärkidest ja peamistest trendidest. Vaadeldakse näiteks miniseeliku fenomeni, noortekultuuri, skandaalsemaid rõivaid ja meestemoodi. Lisaks rõivastele tutvustatakse ka soenguid ja peakatteid. Teos on illustreeritud rohkete fotodega. Soovitame raamatut lugeda kõigil moehuvilistel.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused