//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering

Massimo Guiggiani. The Science of Vehicle Dynamics : Handling, Braking, and Ride of Road and Race Car. Springer, 2014

Sõidukite dünaamika on huvitav teema. Paljud inimesed oskavad ju autot juhtida, seega võiks oletada, et nad dünaamikast midagi teavad, aga ilma matemaatiliste valemite ja mudeliteta on väga raske päriselt mõista füüsikalist fenomeni, kuidas auto teel liigub. Käesolevas raamatus on toodud matemaatilised mudelid, mis on igal sammul varustatud lihtsate ja arusaadavate selgitustega. Lugeja saab selge arusaama teemadest, mis on suureks toeks uute sõidukite disainimisel ja testimisel. Raamatus käsitletakse nii sõidu- kui ralliautode dünaamikat.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused