Arhitektuur ja kunst

Clare Olsen “Collaborations in Architecture and Engineering”, 2014

Arhitektuuris ja inseneriteaduses on toimumas suured muutused. Uued tehnoloogiad ja meetodid muudavad viisi, kuidas projekte disainitakse ja teostatakse. Arhitektid ja insenerid teevad tänapäeval tihedat koostööd, et luua terviklikke disainilahendusi.

„Collaborations in architecture and engineering“ keskendub meeskonnatööle ja probleemide lahendamisele arhitektide ja inseneride vahel, et valmistada tulevasi spetsialiste ette koostööks. Autorid, arhitekt ja insener, jagavad lugejatele juhiseid ja tähelepanekuid lähtuvalt oma kogemustest, kuidas tagada produktiivne suhtlemine kahe valdkonna spetsialistide vahel ning saavutada ühiseid eesmärke ja väärtusi. Raamatus on toodud mitmeid juhtumiuuringuid.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv