//
Loed praegu...
Reaalained / Sciences

Francis A. Carey. Orgaaniline keemia : õpik kõrgkoolidele. TTÜ Kirjastus, 2014

Käesolevas õpikus on erilist tähelepanu pööratud ühendi struktuuri ja omaduste vahelistele seostele ning reaktsioonimehhanismidele. Molekulimudelite, elektrostaatilise potentsiaali kaartide, orbitaalide ning orbitaalinteraktsioonide rohke kasutamine illustratiivse materjalina tagab ainest sisulise arusaamise. Tabelid, peatükkide lõpukokkuvõtted ja palju ülesandeid aitavad kinnistada õpitut. Õpiku ingliskeelset originaali on välja antud juba 8 trükki ja need on kasutusel mitmetes juhtivates ülikoolides üle maailma. Tõlge on esimene tänapäeva tasemel eestikeelne orgaanilise keemia õpik kõrgkoolidele. Kõrgkooliõpik on põhjalik orgaanilise keemia üldkursuse käsitlus, mille järgi saavad õppida nii keemikud, bioloogid, arstid, keskkonnatehnoloogid jt loodus- või reaalainete tudengid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused