//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Björn Åkesson. Understanding Bridge Collapses. Taylor & Francis, 2008

Tänapäeva teadmised põhinevad sageli minevikus tehtud vigadel. Ka insenerid uurivad ajalooliste ehitiste, sh sildade kokkuvarisemist ja seda põhjustanud vigu. Reaalsete juhtumite uurimine mõjutab positiivselt uute kavandite loomist. Rikkalikult illustreeritud raamat annab detailse ülevaate rohkem kui 20 juhtumist, kui kuulsad või muul põhjusel huvipakkuvad sillad on kokku kukkunud viimase kolme sajandi jooksul. Iga juhtumit on üksikasjalikult kirjeldatud ning analüüsitud ebaõnnestumisi. Juhtumid on ajaliselt järjestatud, mis aitab jälgida sillaehituse arengut läbi kasutatavate sillatüüpide ja materjalide.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused