//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Henrik S. Nielsen. The ISO Geometrical Product Specifications Handbook : Find Your Way in GPS. Danish Standards, 2012

ISO ja Taani Standardite koostööl on valminud käsiraamat “The ISO geometrical product specifications handbook: find your way in GPS”. Käsiraamat sisaldab peaaegu 120 ISO standardit, mis toovad kasu nii tehnilistele joonestajatele kui ka tootmisettevõtetele. Tänu käsiraamatule on võimalik iseseisvalt mõista komponentide tehnilisi jooniseid, mis on erinevates maailma osades toodetud. Raamatu eesmärgiks on anda põhjalikke teadmisi ja ka rikastada lugeja sõnavara.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused