//
Loed praegu...
Moetööstus / Fashion Engineering

Apurba Das. Science in Clothing Comfort. Woodhead Publishing India, 2010

Rõivaste mugavus on üks olulisemaid aspekte rõivatekstiilis. Teos annab põhiteadmised tekstiilmaterjalide mugavuse kohta, kirjeldatud on kiu, materjali, lõnga ja kangastruktuuride omavahelisi suhteid. Toodud on ka ülekande (õhk, soojus, niiskus) ja puutetundlikud omadused ehk siis termo-psühholoogilised ja neurofüsioloogilised protsessid, mis mängivad suurt rolli konstrueerides rõivaid spetsiifiliste vajaduste tarbeks (nt tuletõrjuja töövorm). Raamat on kasulik kiu, lõnga ja kanga tootjatele, teadlastele, rõivadisaineritele, moeloojatele ning kõikidele teistele huvilistele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused