//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

The Messina Strait Bridge : A Challenge and a Dream. CRC Press, 2010

Raamatus tutvustatakse Messina väina rippsilla lugu. Tegemist on pikalt planeeritud suurejoonelise projektiga, mida on korduvalt alustatud ja katkestatud ning mis ühendaks omavahel Sitsiiliat ja Itaaliat. Valmiskujul oleks Messina sild maailma pikim rippsild kogupikkusega 3300 m.

Raamatus antakse ülevaade silla projektist, disainiprotsessist ja ehitamisest. Lisaks on välja toodud ka ehituse väljakutsed – kulude optimeerimine, keskkonnalased kaalutlused jpm. Raamatus on lisaks tekstilisele osale hulgaliselt jooniseid, tabeleid ja fotosid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused