//
Loed praegu...
Autotehnika / Automotive Engineering, Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Gwidon W. Stachowiak. Engineering Tribology. Butterworth-Heinemann, 2014

Käesolev teos annab põhjaliku ülevaate kulumise, määrimise ja hõõrdumise mehhanismide kohta. Raamatust leiab infot järgmiste teemade kohta: ülevaade triboloogiast, määrdeained ja nende füüsikalised omadused, hüdrodünaamika ja määrded, kulumine, sh adhesioon, söövitav ja oksüdatiivne kulumine,  tulevikusuunad triboloogias. Lugejasõbralikud teemakäsitlused koos graafiliste illustratiivsete joonistega aitavad paremini mõista ja lahendada keerulisi probleeme. Raamat sobib viimase aasta masinaehituse üliõpilastele ja ka inseneridele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused