//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

High Voltage Engineering and Testing. The Institution of Engineering and Technology, 2013

Käesolev kolmas väljaanne tugineb varasemalt väga populaarsetele HVET väljaannetele. Raamat sisaldab põhjalikku informatsiooni kõrgepinge jaotusvõrkudest ja selle komponentidest (UHV, HV, HVDC võrgud; ülekandesüsteemide arengud välismaal AC, DC). Teoses käsitletakse ka UHV ja HV jaotusvõrkusid nii pakkuja kui ka kasutaja seisukohalt, samuti viimaseid arenguid taastuvenergia tehnoloogias. Ideaalne lugemismaterjal üliõpilastele, õppejõududele, konsultantidele ja kõigile, kes soovivad laiendada oma teadmisi selles valdkonnas.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused