//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction, Logistika ja transport / Logistics and transport

Nicholas J. Garber. Traffic and Highway Engineering. Cengage Learning, 2015

Transpordi roll on ühiskonnas suure tähtsusega. Raamat annab teadmised maanteeliikluse kõikide tahkude kohta alustades ajaloolistest mõjudest ning lõpetades karjäärivõimaluste ja transpordiga meie igapäevaelus. Materjali leiab järgmistel teemadel: maantee ohutus, fundamentaalsed põhimõtted liiklusvoos, ristmiku disain, ristmiku kontroll, võimsuse ja teeninduse tase signaliseeritud ristmikel, transpordi planeerimine, asukoht, geomeetria ja kanalisatsioon, teekattematerjalid jpm. Tekstis on õppevahenditena välja toodud probleemid, võrdlused, realistlikud näited, diagrammid ja tabelid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused