//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

Jaan Järvik. Üldelektrotehnika. TTÜ Kirjastus, 2014

Käesoleva õpiku eesmärk on luua tervikpilt elektrinähtustest. Raamatus on käsitletud elektri olemust, elektri- ja magnetahelaid, elektrimõõtmisi, reaktoreid, trafosid ja elektrimasinaid ning elektriohutust. Iga peatüki lõpus on kordamisküsimused. Lisas on ülevaade elektrotehnika ajaloost, mis aitab mõista, miks meie tänapäevane ettekujutus elektrist on jäänud viimasel sajal aastal muutumatuks.

Õpik on mõeldud eelkõige nendele üliõpilastele, kelle jaoks elektrotehnika pole põhieriala, kuid sobib ka sissejuhatusena elektriala üliõpilastele. Lisaks pakub teos kasulikke teadmisi kõigile elektrihuvilistele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused