//
Loed praegu...
Masinaehitus, elektri- ja robotitehnika / Mechanical, Robotics and Electrical Engineering

James Ron Leigh. Control Theory : A Guided Tour. The Institution of Engineering and Technology, 2012

James Ron Leigh’ teos annab ülevaate optimaalse juhtimise teooriast. Tegemist on väga laia valdkonnaga, kuid autor muudab teema arusaadavaks, tuues välja põhimõisted, mida on selgitatud näidete abil. Optimaalse juhtimise teooria on üles ehitatud väga lihtsatele ideedele, nt stabiilsus ja tagasisideahel. Lisaks käsitletakse ka matemaatilist modelleerimist, lineaarsüsteeme, Laplace’i teisendust jpm. Teose esmatrükk ilmus juba 1992. aastal, kuid käesolev 3. väljaanne on täielikult ajakohastatud.

Raamat sobib automaatjuhtimise, matemaatika ja juhtimisvaldkonna tudengitele, professionaalidele ja inseneridele.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

 

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused