Majandus ja finantsid

Robert T. Kiyosaki “Miks viielised õpilased töötavad kolmeliste õpilaste heaks ja neljalised õpilased valitsuse heaks”, 2014

Osale õpilastest on kool väga tore elamus, aga seevastu teistele on kool nende elu halvim kogemus. Autor leiab, et vanemate – lapse esimeste ja kõige tähtsamate õpetajate – kohus on anda lastele finantsharidus, mida nõuab tegelik elu. Ta on veendunud, et igas lapses peitub geenius, ent haridussüsteem ei pruugi seda vääriliselt hinnata.

Käesolev raamat on kirjutatud lapsevanematele, kes tahavad oma lastele anda elus vajalikke teadmisi rahast ja sellega seonduvatest tehingutest, milleks koolid autori sõnul õpilasi ette ei valmista. Teada on, et lapsed peavad rinda pistma varasemast suuremate finantsraskustega. Raamat on rahanduslik teejuht, mis õpetab, kuidas anda lapsele finantsiline edumaa, andmata talle otseselt raha.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv