Hoonete ehitus

“Remondinipid : 100 võimalust teha ise, targalt ja säästlikult”, 2014

Tehnikamaailma Kodu ja Ehituse raamat “Remondinipid” on kogumik praktilistest ehitustöödest ja nõuannetest, mida läheb tarvis igapäevase majapidamise korrashoidmiseks. Oma ala spetsialistide abiga tuuakse lugejateni vajalikud töövõtted, joonised ja fotod, mis muudavad ehitushuvilise isetegemised võimalikult lihtsaks. Antakse nõu ehitusmaterjalide valiku osas, räägitakse erinevatest küttelahendustest ning seadmetest, õpetatakse püstitama suuremaid abihooneid nagu puukuur ja kasvuhoone. Antakse ülevaade elektrisüsteemi kavandamisest ning jagatakse ideid erinevate mööbliesemete meisterdamiseks. Põhjaliku ülevaate saab köögi ja vannitoa targast kavandamisest. Samuti leiab ohtralt ideid, kuidas väikestes eluruumides leida nutikaid lahendusi panipaikade rajamiseks. Käsiraamatust saab hea ülevaate enamlevinud remonditööde – värvimise ja tapeetimise – olulistest tööoskustest. Aia osas jagatakse teadmisi nii toataimede, rooside kui muru hooldusest, õuala plaanimisest ning hea kartulisaagi kasvatamisest.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv