Autotehnika

“Diesel Engine Management : Systems and Components”, 2014

Käesolev käsiraamat annab põhjaliku ülevaate diiselmootorite ajaloost ja kasutusvaldkondadest, peamistest toimimise põhimõtetest, kütustest, sissepritse- ja elektroonilistest süsteemidest. Käsitletakse ka heitgaaside vähendamist, mõõtmist ja testimist. Boschi uuendused diiselmootorite vallas on väga olulised. Madalama kütusekulu saavutamine, heitgaaside vähendamine ja mootorite vaiksemaks muutmine esitavad mootoritele ja sissepritsesüsteemidele aina suuremaid nõudmisi.

Raamatu sihtgrupiks on autotehnikud, lektorid ja õpetajad, tudengid ning samuti inimesed, kes on huvitatud autotööstusest. Raamat kuulub sarja Bosch Professional Automotive Information.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv