//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Total Sustainability in the Built Environment. Palgrave Macmillan, 2013

Käesolev raamat on esimene õpik, mis vaatleb jätkusuutlikkuse küsimusi ehitusprojekti elutsükli vältel, alates planeerimisest kuni otsustamiseni, kuidas hoonet kasutama hakatakse, kui ehitus on läbi. Raamatus käsitletakse planeerimist, taastuvenegia allikate kasutamist, nn „rohelisi“ ehitustehnoloogiaid, süsihappegaasi vähendamise juhtimist, säästlikke hankeid, projektijuhtimist ja kinnisvarahaldust. Lisaks on toodud juhtumiuuringud. Iga peatüki alguses on toodud teemakohase kirjanduse loetelu ning peatüki lõpus kokkuvõte ja ülesanded. Raamat on mõeldud peamiselt tudengitele ja on kirjutatud oma ala ekspertide poolt.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused