Kinnisvara korrashoid

David Isaac “Property Valuation Techniques”, 2013

Raamat annab põhjaliku ja tudengisõbraliku ülevaate kinnisvara hindamisest ja selleks kasutatavatest meetoditest. Käsitletakse teemasid nagu risk, üürilepingute pikendamine, rahavood. Teose kolmas väljaanne on uuendatud ja sisaldab võrreldes varasemate trükkidega rohkem materjali kinnisvarahindadest säästlikkuse aspektist. Toodud on rohkelt kasulikke näiteid, et teooriat päriselu probleemide puhul rakendada. Lisaks on teoses kasulikke näpunäiteid, kuidas Excelit kinnisvara hindamisel kasutada ning küsimusi, et ennast hinnata ja testida oma arusaamist teemast. Teos on sobiv lugemine nii tudengitele, kellele see teema on uus, kui ka praktikutele, kes soovivad oma teadmisi täiendada.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv