//
Loed praegu...
Ehitus ja teedeehitus / Construction and Road Construction

Mike Riley. Construction Technology 1 : House Construction. Palgrave Macmillan, 2013

Tegemist on maailmas laialt kasutatava ja populaarse õpikuga, mis on mõeldud hoonete ehituse eriala tudengitele. Teose kolmas trükk on uuendatud ja täiendatud, et käsitleda uusimaid ehitustehnoloogiaid. Tudengisõbraliku ülesehitusega õpik annab samm-sammulise ülevaate ehitusprotsessist, alates planeerimisest kuni siseviimistluseni. Toodud on põhimõisted, juhtumiuuringud ja ka ülesanded. Võrreldes varasemate trükkidega on lisatud täiesti uus peatükk keskkonnasäästlikust ehitamisest. Teos on varustatud informatiivsete joonistega.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused