Teedeehitus

Derek Pearson “Deterioration and Maintenance of Pavements”, 2012

Tegemist on praktilise käsiraamatuga teekattematerjalidest, mis sobib üliõpilastele ja praktikutele. Käsitletav teemadering on lai – vaatluse all on nii teede ehitamine, ennetavad hooldusmeetmed kui ka teede olukorra hindamine. Raamatus antakse ülevaade erinevatest teekattematerjalidest, alates jalgteedest lõpetades tiheda liiklusega teedega. Käsitletakse praktilisi aspekte, nt teede kuivendamine ja liiklustihedus. Autor annab lugejatele vajalikke teadmisi, et valida sobilikke hooldusstrateegiaid erinevat tüüpi teedele. Teos on varustatud rahvusvaheliste näidetega, mis illustreerivad teede lagunemise põhjuseid ja praktilisi lahendusi. Huvilistele on toodud ka lisainformatsiooni allikad.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv