//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Maritime Logistics : A Complete Guide to Effective Shipping and Port Management. Kogan Page, 2012

Praegusele ajale omane jätkuv globaliseerumine põhjustab suuremat nõudlust rahvusvahelise transpordi ja logistika valdkonnas. Hinnanguliselt ligikaudu 90% maailma kaubandussüsteemi veoseid veetakse kaubalaevasid kasutades, seega on see üks suurimaid transpordiviise logistikas.

Kuna kaubanduse kasv on tõusva tendentsiga, siis järjest olulisemaks muutub, et oleks olemas selge arusaam, kuidas toimib meritsi kaubavedu ning missugused on sadamate rollid selles. Käsiraamat uurib viimaseid meretranspordi arenguid, uusi teadmisi ja toimivaid tavasid.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused