Transport ja logistika

Ehsan Zarei “Logistics Marketing : 50 Secrets, Ideas, Tips & Tricks”, 2014

Kui otsid lihtsasti loetavat ja arusaadavat turundusalast raamatut, mis on spetsiaalselt mõeldud logistikutele, siis käesolev raamat on just sinu jaoks. Raamat õpetab lugejatele 50 plahvatuslikku turundussaladust, ideed, nõuannet ja trikki, et müüki edendada. Peale raamatu lugemist võid veenduda, et see viib su äri täiesti uuele tasandile. Täpselt nii enesekindlad on selle raamatu autorid.

Vaatluse all on näiteks see, kuidas logistikas saab kasutada SMSe, et leida rohkem kliente, otsingumootorite optimeerimise strateegiad, kuidas Facebooki võimalusi paremini ära kasutada, missugused on odava hinnaga veebilehed, kus oma äri reklaamida jpm.

Vaata saadavust e-kataloogist ESTER

Discussion

Comments are closed.

Arhiiv