//
Loed praegu...
Logistika ja transport / Logistics and transport

Ehsan Zarei. Logistics Marketing : 50 Secrets, Ideas, Tips & Tricks. DMA4U Publishing, 2014

Kui otsid lihtsasti loetavat ja arusaadavat turundusalast raamatut, mis on spetsiaalselt mõeldud logistikutele, siis käesolev raamat on just sinu jaoks. Raamat õpetab lugejatele 50 plahvatuslikku turundussaladust, ideed, nõuannet ja trikki, et müüki edendada. Peale raamatu lugemist võid veenduda, et see viib su äri täiesti uuele tasandile. Täpselt nii enesekindlad on selle raamatu autorid.

Vaatluse all on näiteks see, kuidas logistikas saab kasutada SMSe, et leida rohkem kliente, otsingumootorite optimeerimise strateegiad, kuidas Facebooki võimalusi paremini ära kasutada, missugused on odava hinnaga veebilehed, kus oma äri reklaamida jpm.

Vaata, kas raamatut saab laenutada

Click to see if the item is available

Discussion

Comments are closed.

Varasemad postitused